Hvordan er det at starte et nyt job hos MindKey?

Det er nu næsten et år siden, Amalie Tinghøj Arskov blev en del af MindKey, og vi er meget glade for at have hende i vores marketingteam. Amalies rejse hos os er et godt eksempel på, hvordan en omhyggelig og støttende onboarding-proces kan hjælpe nye medarbejdere godt i gang og give dem tryghed i en ny rolle.

Hvordan er det at starte et nyt job hos MindKey?

Amalies baggrund og opstart hos MindKey

Amalie kom til MindKey med en stærk baggrund inden formarketing og kommunikation. Da hun begyndte hos os, var hun særligt tiltrukketaf vores innovative tilgang til HR-løsninger og det potentiale, hun så ivirksomheden.

"Jeg blev draget af den mulighed, MindKey tilbød,for at forene teknologi med marketing på en måde, der virkelig kunne gøre enforskel. Jeg vidste, at det ville være en udfordring, men også en chance for atlære og vokse.”

En omhyggelig onboarding-proces

En vigtig del af Amalies første tid hos MindKey har været vores onboarding-værktøj, som spiller en central rolle i at sikre, at nye medarbejdere får en god start og inddrager kollegaer i indslusningen. Værktøjet er udviklet til at støtte både den tekniske og kulturelle integration, hvilket har været med til at gøre Amalies start hos os mere glidende.

"Onboarding-værktøjet var en stor hjælp for mig til at finde mig tilrette i virksomheden på en naturlig måde. Det gav mig en god forståelse af, hvad der blev forventet, og hvordan jeg bedst kunne starte. Introduktionsforløbet indeholdt både opgavespecifikationer, kontaktpersoner samt information til både medarbejdere internt og interessenter eksternt. Jeg følte mig derfor godt rustet til at begynde, og det var virkelig betryggende at have en hjælpende hånd til at guide mig gennem de første uger."

Hvordan har Amalie brugt onboarding-værktøjet?

Onboarding-værktøjet gjorde det muligt for Amalie at lære i sit eget tempo og sikre, at hun havde en god forståelse for både de tekniske aspekter af arbejdet og de kulturelle værdier hos MindKey.

"Jeg kunne tage mig den tid, jeg havde brug for, og det betød meget for mig. Værktøjet hjalp mig med at føle mig mere sikker i min rolle, og jeg kunne altid vende tilbage og lære mere, når jeg havde brug for det”

Værktøjet bidrog også til at skabe en følelse af fællesskab, hvor Amalie hurtigt kunne blive en del af teamet og forstå, hvordan vi arbejder sammen.

"Det hjalp mig med at lære mere om virksomhedens kultur og omvendt, og finde ud af, hvordan vi bedst samarbejder. Det gav mig en god start.”

Blik mod fremtiden

Når Amalie ser fremad, er hun spændt på de muligheder og udfordringer, der venter. Hun er klar til at fortsætte sin udvikling hos MindKey og glæder sig til at bidrage endnu mere til teamets succes.

"Jeg ser frem til at fortsætte rejsen her hos MindKey. Der er stadig meget at lære, og jeg er taknemmelig for at være en del af et sted, hvor der er så meget potentiale for vækst."

Afsluttende tanker

Amalies første år hos MindKey har været en tid med læring, integration og udvikling. Hendes erfaring viser, hvor vigtig en velovervejet onboarding-proces kan være for at sikre, at nye medarbejdere føler sig velkomne og støttet i deres nye rolle. Vi ser frem til at følge Amalies fortsatte rejse hos MindKey og de positive bidrag, hun vil bringe med sig i fremtiden.