HR Software

Få et bedre overblik over jeres medarbejders trivsel, udvikling, såvel som administrative opgaver i HR software udviklet af et landets mest erfarne IT-huse.

MindKey Software A/S
Bomhusvej 13
DK-2100 København Ø
Telefon: +45 7020 7378
info@mindkey.dk

Find os på et kort

HR system og dets funktioner

HRM software brugere

Er I en virksomhed med mellem 50-1.000 medarbejder, og er på udkig efter nyt HR software til personalepleje?

Eller er I på udkig efter jeres første HR software, men er usikker på hvad forskellen fra de forskellige udbydere er?

Investering i et sit første eller nyt HR software kan virke uoverskuelig. Men man skal huske, på at dem der arbejder med det, godt ved, hvad softwaren skal kunne. De skal blot overbevises om, at det de køber, kan det nødvendige.

For at ikke købe katten i sækken, vil det derfor være en fordel med en uforpligtende præsentation af sit nye human resources management system. Med en demo får man en mulighed for at spørge ind, og se det i brug, og få en føling med det, inden man betaler og binder sig.

Hvad du har brug for, er en præsentation af MindKeys HR software, der har en branchespecifik funktionalitet, så det passer til jeres virksomhed og branche.

Bestil en demo, hvor I kan stille spørgsmål og prøve MindKeys hr software. Flere hundreder virksomheder fra mediehuse, advokat, medicinal, byggebranchen, energi og mange andre brancher bruger MindKey i dag.

Hvor vælge MindKeu som jeres nye HR Software?

 • Modulbaseret software, så I kun betaler for det I har brug for
 • Ideelt til virksomheder med 50 - 1.000 medarbejdere
 • Udviklet i Danmark med fokus på danske arbejdspladser og arbejdsliv
 • Formidabel kundeservice, hvor du kommer til at snakke med, en der faktisk kender og har været med til at udvikle systemet.

HR afdeling har stort ansvar

HCM software og talent management

HR software skal betjene en Human Rssource afdelings konstant voksende ansvarsområde

HR software skal betjene en Human Resource afdelings konstant voksende ansvarsområde.

Moderne HR software er nødvendigt til den moderne HR medarbejder. Human Resource er stilling, der kræver at HR medarbejderne har et godt overblik over virksomheden medarbejders trivsel og drift. Heldigvis kan mange af de opgaver en HR medarbejder laver automatiseres, eller gøres nemmere med professionel HR software.

Hvad kalder man også HR software for?

HR software går også under andre navne som: human resources management system (forkortet til HRMS) eller Human Resources Information System (forkortet til HRIS) eller Human Capital Management (HCM). Alle kan beskrives som en slags Human Resources software / HR software.

Hvordan har HR software udviklet sig gennem årene?

Hvordan HR software har udviklet sig igennem årene

Tilbage i 1970’erne da man begyndte at automatisere lønninger, kaldte man det for enterprise resource planning, der blev forkortet til ERP system. I dag kan HR software dog langt mere end fortidens ERP system. I takt med en mere og mere kompleks lovgivning, såvel som arbejdslivet udviklede sig, voksede HR afdelingens funktion sig til at blive langt mere kompleks, end den tidligere havde været. Af samme årsag er MindKey hele tiden i dialog med sine kunder, og følger op på HR-verdenen, for løbende at kunne integrere nye muligheder i sin software, der er nemme at bruge.

Det bedste HR software skaber overblik mellem forskellige systemer og processer. Således kan HR afdelingen nemmere sikre en god styring af en virksomheds medarbejdere (de menneskelige ressourcer), forretningsprocesser, og tilhørende data af medarbejderne.

HR software skal i dag hjælpe med at skabe overblik over en medarbejders udvikling, kompetencer, løn, fravær, ansættelse, opsigelse med mere - alt sammen samlet i ét system.

I takt med at arbejdspladser udvikler sig, og vi arbejder anderledes, er det vigtigt, at HR software følger med. Hjemmearbejde, brugen af eksterne medarbejdere og freelancere, såvel som interne jobskift, kræver at udviklere af HR software er i dialog med arbejdsmarkedet og sine kunder, for at hele tiden at implementere de nye nødvendige HR funktioner i softwaren.

 

I dag er det forventet, at det indeholder følgende HR funktioner:

 • Lagring af medarbejderdata
 • Personaleadministration
 • Lønadministration
 • Ansættelse / rekruttering
 • Opsigelse
 • Administration af medarbejderfordele og belønninger
 • Ferie- og fraværsregistrering
 • Kompetencestyring
 • Kursusadministration
 • Tidsregistrering og tilstedeværelse
 • Mål og performance for hver enkelte medarbejder
 • Udvikling og efterfølgerplanlægning
 • Spørgeskemaundersøgelser
 • Strategi, planlægning og vedligeholde virksomhedskultur
 • Medarbejderengagement
 • Talentudvikling
 • plus andre uventede ad hoc opgaver.

Et HR software tjener sig hjem løbende - her er hvordan

Human resource software

I en tid, hvor det er svært at finde dygtige medarbejdere, er det vigtigt at have et system til at have et overblik over, hvem der ansøger og hvem der bliver ansat. Du vil helst kunne beholde gode medarbejdere, og ikke se dem forlade virksomheden efter et par uger på grund af en manglende vedligeholdt onboarding proces. Ligeledes er det også dyrt, at have medarbejdere på lønningslisten, hvor der mangler struktur i personaleudvikling, der sikrer de ansatte den nødvendige træning til kompetencestyring og skabe øget værdi til virksomheden i form af af mål performance.

Selv de dygtigste medarbejder vil have områder, hvor de kan blive bedre. Kombiner jeres dygtige HR medarbejdere med det rette HR software, og I kan nemmere og hurtigere kortlægge områder og potentiale, hvor jeres medarbejder kan løftes endnu højere til gavn for virksomhed og medarbejder.

Hold fast i de gode medarbejdere med spørgskemaundersøgelser

Dygtige medarbejdere ved godt, at de kan finde jobs andre steder, hvis de ikke føler sig værdsatte, udfordret eller engageret, i deres nuværende stilling. Trivsel på arbejdet kan opnås på mange måder - det samme kan mistrivsel.

MindKeys HR software er eminent til at gennemføre dine interne medarbejderundersøgelser som medarbejdertilfredshed, arbejdspladsvurdering (APV) og 360 graders feedback.
Mindkeys spørgeskemaundersøgelser lader jer designe jeres egne undersøgelse, og tilpasse spørgsmål med forskellige svartyper.

Oplev MindKey HR og Talent Management

Kontakt os og få en uforpligtende præsentation af systemet.