Træfpunkt HR har gennem årene været en central begivenhed for HR-professionelle i hele Danmark. Det er en unik mulighed for at mødes, netværke og opdage nye værktøjer og løsninger, som kan styrke HR-arbejdet i alle typer organisationer. Hos MindKey har vi altid værdsat at være en del af dette inspirerende miljø. Derfor vil det sikkert overraske nogle af jer, at vi i år har valgt ikke at deltage i Træfpunkt HR 2024.

Træfpunkt HR 2024

Hvorfor deltager MindKey ikke i Træfpunkt HR 2024?

Vi har truffet denne beslutning med en vis ydmyghed og stor respekt for den værdi, som Træfpunkt HR bringer til HR-fællesskabet. Årsagen til vores fravær er, at vi står midt i en tid med mange spændende projekter og udviklingsinitiativer hos MindKey. Disse aktiviteter kræver vores fulde opmærksomhed, og vi ønsker at sikre, at vi kan levere den bedst mulige værdi til vores kunder.

Vores CEO, John Beckmann, forklarer:

“Vi sætter stor pris på Træfpunkt HR, men vi har så mange spændende ting i gang hos MindKey, at vi har måtte træffe beslutningen om at prioritere vores ressourcer anderledes. Vi arbejder intenst på vores kunder og nye løsninger, og derfor er vi sikre på, at det er den rigtige beslutning for os at vente med at deltage i messen.”


Jeres partner i effektiv HR-håndtering

Hos MindKey har vi altid haft fokus på at være tæt på vores kunder og forstå deres behov. I år har vi valgt at bruge den tid og de ressourcer, vi normalt ville have brugt på at deltage i en stor messe som Træfpunkt HR, til at fokusere endnu mere på udvikling af vores produkter og på direkte dialog med vores kunder.

Vi er i gang med at færdiggøre en række nye og innovative funktioner i vores HR-software, og vi ønsker at kunne introducere dem på en måde, der giver vores kunder mest muligt udbytte. Derfor har vi besluttet at fokusere på mere personlige og skræddersyede præsentationer, hvor vi kan tage os god tid til at gå i dybden med, hvordan vores løsninger kan løse de specifikke udfordringer, vores kunder står overfor.

Hvad betyder dette for jer?

Selvom vi ikke er til stede på Træfpunkt HR i år, vil vi stadig gerne støtte jer i jeres HR-indsats. Vi ved, at mange af jer, der deltager på messen, søger løsninger på specifikke udfordringer som digitalisering af HR-processer, automatisering af arbejdsgange, forbedring af compliance eller effektiv håndtering af medarbejderdata. Vi forstår, hvor vigtige disse emner er for jeres organisation, og vi ønsker at være den bedste partner i denne proces.

Selvom vi ikke kan mødes personligt på messen, vil vi gerne tilbyde jer muligheden for at få en personlig gennemgang af vores HR-software. Ved at booke en demo via vores hjemmeside kan vi sammen dykke ned i de udfordringer, I står overfor, og se, hvordan vores løsninger kan hjælpe jer med at gøre HR-processerne mere effektive, reducere manuelle opgaver og sikre, at jeres organisation overholder gældende lovgivning.

Ser fremad

Selvom vi i år har valgt at fokusere internt, betyder det ikke, at vi har glemt vigtigheden af at mødes ansigt til ansigt. Vi håber på at kunne deltage i fremtidige messer og arrangementer, hvor vi kan mødes med dig og resten af HR-fællesskabet. Indtil da er vi dedikerede til at fortsætte vores arbejde med at levere førsteklasses HR-løsninger og service.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om, hvordan MindKey kan hjælpe jer, så er I altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at I får mest muligt ud af HR-software, og vi ser frem til at kunne præsentere jer for de mange spændende nyheder, vi har på vej.