HR system

Danskudviklet HR system til små og mellemstore virksomheder

En investering i et HR system giver dig et bedre overblik over medarbejdere på alle fronter, så de arbejder mere effektivt, til gavn for alle.

MindKey Software A/S
Bomhusvej 13
DK-2100 København Ø
Telefon: +45 7020 7378
info@mindkey.dk

Find os på et kort

HR system og dets funktioner

HR systemer Danmark

Hvorfor er et godt HR system alle pengene værd?

Essentielle funktioner i et HR system inkluderer blandt andet personaleadministration, kompetencestyring, ferie- og fraværsregistrering, kursusadministration og spørgeskemaundersøgelser.

MindKey er et danskudviklet HR system, der er specialiseret til små og mellemstore virksomheder med mellem 50-1.000 medarbejder.

Vi har i en årrække samarbejde med Microsoft og Navision, og har over tiden udviklet et system, der har tilpasset sig efter nutidens arbejdspladser. I samarbejde med vores kunder, og der forslag, input og idéer, udvikler vi vores software, så det også er klar til morgendagens human resource behov.

I denne artikel gennemgår vi de funktioner en mindre virksomheder bør have i deres HR system, for at lede og udvikle sine medarbejder optimalt til et sundt samarbejde mellem virksomhed og medarbejdere.

Teknologi

hr systemer

Få bedre overblik over jeres behov

Hvordan vælger du det rette HR System

Ved første øjekast virker det ikke til at være stor forskel på de forskellige HR systemer. MindKey har opbygget sit HR system i tæt samarbejde med sine brugere. Og da vi ved, at ikke alle har brug for alle modulerne, betaler jeres virksomhed kun for det I har brug for.

Vores system er opbygget, så det er nemt at tilføje og fjerne moduler, så hele tiden kub betaler for de moduler, der passer til jeres behov.

Hvilke arbejdsopgaver hjælper Mindkey med?

hr-systemer

HR-moduler til overskud over medarbejder og virksomhed

Mindkey giver et overskueligt og komplet overblik over alt essentiel medarbejderdata, uanset ansættelsestid.

Indsaml den nødvendige viden og data til at træffe beslutninger, der sikrer den optimale udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens vigtigste aktiver - medarbejderne - i ét human capital management / HCM system.

 

MindKey er en hr løsning, der giver jer alt hvad I har brug for fra ansættelse til fratrædelse.

Fordele ved at have HR-systemer fra Danmark

HR løsning

MindKey har kontor i København. Når du ringer til os, får du fat i en, der kan hjælpe dig og kan svare på de spørgsmål du har, uanset om du allerede kunde hos os, eller overvejer at blive kunde.

Den danske arbejdsmodel er i udvikling, og derfor kræver det, at de hr systemer virksomheder i Danmark bruger, følger med. Med MindKey får I ikke bare et system, der skal gør jeres hverdag nemmere for jeres medarbejder og virksomhed. I får en samarbejdspartner, der kan få det meste og bedste ud af jeres medarbejdere, så de performer bedre, lærer mere og har højt øget medarbejderengagement.

Oplev MindKey HR og Talent Management

Kontakt os og få en uforpligtende præsentation af systemet.